Terapii

Terapiile holistice vin în completarea terapiilor alopate iar Soma pune la dispoziție o multitudine de metode holistice prin specialiști cu experiență, formați atât în România, cât și în străinătate.
Medicină integrativă

Centrul Holistic Soma reuneşte o echipă de medici şi terapeuţi acreditaţi în domeniul medicinei naturale, al căror scop este acela de a reuşi să ofere tratamentul optim pentru fiecare pacient în parte.

Detalii
Psihoterapie integrativă

Centrul Holistic Soma oferă posibilitatea unei abordări holistice, integrative, minte-corp-emoție-spirit și din perspectiva psihoterapeutică.

Detalii
Terapia CranioSacrală

Este o terapie manuală cu o atingere blândă la nivelul oaselor craniene, a coloanei și a osului sacru, ce ameliorează fluxul de lichid cefalorahidian și facilitează eliberarea tensiunilor din organism.

Detalii
Terapii manuale

Metoda de tratament constă în utilizarea unor tehnici manuale, precum: osteopatie craniană, tehnici miotensive, tehnici miofasciale și trigger point, în funcție de nevoile pacientului.

Detalii
Masaj terapeutic

Poti sa apelezi la masaj atât pentru relaxarea fizică generală şi eliberarea tensiunii musculare cât şi pentru combaterea stresului, creşterea tonusului fizic şi psihic şi rezolvarea unor probleme de sănătate.

Detalii
Access Bars & Face Lift

Access Bars funcţionează pentru că TU funcţionezi! O şedinţă de Bars poate produce mai multe transformări decât ani întregi de terapie. În cel mai rău caz, după o şedinţă de bars te poţi simţi ca după un masaj bun, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viaţă se va schimba

Detalii
Thai Yoga Masaj

Masajul Thailandez, originar din India, există de peste 2.500 ani.
Considerat iniţial ca o artă de vindecare, masajul tradiţional Thailandez include influenţe atât din medicina ayurvedică indiană, cât şi din medicina tradiţională chineză.

Detalii
Hatha Yoga - Q Yoga Flow

Prin practica yoga dobândești capacitatea să selectezi informațiile și gândurile care pătrund și ies din mintea ta. Mai multe beneficii pentru sistemul mental-emoțional poți obține prin practica meditației, respirației și a asanelor:

Detalii
Nutriție și stil de viață

Obiectivele comune – dorința de a fi mulțumit, orientarea către o viață armonioasă a noastră și a copiilor noștri, precum și  găsirea soluțiilor concrete la probleme existente.

Detalii
Elongația coloanei vertebrale la cald

Elongația mecanică a coloanei vertebrale la cald cu beneficii pentru: cifoză, lordoză, spondiloză, hernie de disc, tasare de vertebre, presiune pe nervi, inflamații

Detalii
Meloterapie

Știința care se ocupă cu studiul sunetelor (sonologia) are ca obiect efectele sunetelor la nivel fizic dar și din punct de vedere psihic și biologic.

Detalii
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram