Access Bars & Face Lift

Terapia Access Bars

Cu ce se deosebeşte Acces Bars de alte terapii?

Bars nu este acupunctură, nu este osteopatie, nu este terapie cranio-sacrală, nu este EFT. Ea este total diferită de orice altă modalitate şi lucrează la nivelul conştiinţei. Este un sistem de eliberare a inconştienţei şi anticonştiinţei acumulate, lăsând astfel spaţiu pentru mai multă conştiinţă, prezenţă, usurinţă, bucurie.

Access Bars funcţionează pentru că TU funcţionezi! O şedinţă de Bars poate produce mai multe transformări decât ani întregi de terapie. În cel mai rău caz, după o şedinţă de bars te poţi simţi ca după un masaj bun, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viaţă se va schimba. Problemele din viaţa noastră şi din lume sunt urmare a lipsei de conştienţă. Atunci când devii mai conştient, situaţiile din viaţa ta se schimbă miraculos.

Este timpul acum şi pentru TINE să alegi să fii şi să creezi conştient!

Este viaţa TA, ALEGE!

Ce altceva reprezintă Access Bars?

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse uşor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieţii tale. Se numesc bars deoarece sunt nişte bare de energie care trec prin capul tău. Există bare legate de Conştientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoștință, etc.

Când este recomandat să faci Bars?

Orice situaţie de sănătate şi de viaţă poate beneficia de această tehnică, cu schimbări rapide şi miraculoase. Bars poate fi folosit în supărări, afecţiuni fizice de orice fel şi de orice gravitate, depresie, dificultăţi de vorbire şi de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotenţă, autism, stres post traumatic, dificultăţi de învăţare, relaţii dificile, oboseală cronică şi lipsa dorinţei de viaţă, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte şi după intervenţii chirurgicale, blocaje emoţionale, tulburări psihice şi lista poate continua la infinit…

În timpul tratamentului Access Bars, energia trece prin aceste bare şi desolidifică, topeşte şi eliberează această încărcătură care ne afectează creierul, corpul şi viaţa. Este similar operaţiunii de defragmentare & ştergere de fişiere vechi la un computer. După această operaţiune, precum la computer, creierul şi corpul au mai multă uşurinţă şi mai mult spaţiu, funcţionând optim, cu viteză crescută.

Mintea se linişteşte şi apare un sens de pace, linişte, posibilităţi noi. Viaţa începe să se schimbe, având mai multă uşurinţă şi deschizându-se posibilităţi noi în toate aspectele vieţii. Veţi începe să experimentaţi schimbări profunde în viaţa voastră, precum eliberarea stresului, abilitatea de a elibera blocajele mentale, problemele şi greutăţile din viaţă, care până la rularea bars erau barierele invizibile ale vieţii noastre.

Procesul de corp FACELIFT ENERGETIC Access Consciousness ™

Este oare posibil să te simţi şi să arăţi mai tânăr, FĂRĂ să injectezi botox, ace de acupunctură sau să creezi o altă traumă corpului tău? Când te surprinzi că îţi judeci corpul, întreabă: „Câte puncte de vedere fixe am aici?”

ACCESS FACELIFT, este unul din cele mai dinamice procese Access Consciousness, prin care sunt accesate peste 30 de energii diferite care hrănesc, regenerează, tonifică, vindecă, întineresc corpul și nu numai corpul, energia întregii vieți se transformă atunci când rulezi acest proces energetic.

Access Energetic Facelift TM oferă organismului o șansă de a se mișca și de a transforma o mulțime de energii și judecăți limitative care se blochează în fața, capul, pieptul și corpul nostru.

Procesul de FACELIFT ENERGETIC Access Consciousness™ e un proces uimitor, care inversează apariţia îmbătrânirii pe faţă şi poata crea efecte similare pe întreg corpul. Dacă e făcut de mai multe ori (de minim 20 de ori), efectul pare a fi permanent.

FACELIFTUL ENERGETIC Access Consciousness™ a fost folosit profesional în SPA-uri, practici de masaj, centre anti-îmbătrânire, post traumatic (pareze faciale), cabinete de chirurgie plastică şi centre de wellness peste tot în lume.

Cui se adresează această Terapie energetică?

Oricărei persoane care dorește să aibă un corp sănătos, tânăr, frumos, energizat, tonifiat, plin de energie, efervescență și strălucire.

Un proces hands-on dinamic, dar blând al corpului, facelift-ul poate aprofunda și accelera capacitățile naturale de vindecare ale organismului.

Procese de corp pentru SISTEMUL IMUNITAR și TRAUME FIZICE sau EMOTIONALE - MTVSS

Procesul de corp care poate face minuni în viața ta și a celor din jur! 
STIMULEAZA SISTEMUL IMUNITAR INTR-UN MOD NOU!

Ce este acest proces?

Este un proces energetic Access care poate fi folosit în 1000 de moduri și de fiecare dată va avea un rezultat diferit.

Este un proces care a ajutat în fracturi, cancer, boli de sistem imunitar și a lucrat minuni în orice altfel de afecțiuni.

Folosit într-o anumită poziție și făcut repetat de 30 de ori, poate readuce blueprintul corpului la ceea ce a fost proiectat să fie. Este unul dintre cele mai dinamice procese în Access care continuă să facă minuni când este folosit.

Animalele pot beneficia de acest proces pentru a le facilita vindecare și usurință în orice situație de sănătate.

Proces de corp energetic - SUMA ZERO de TRAUME

Ce este acest proces de corp ?

Acesta anulează efectul traumei cumulative asupra corpului. Nevoia pentru acest proces apare în traume repetate, atunci când te obișnuiești cu durerea cu care trăiești și experimentezi mai mult trauma, până când ajungi la extenuare. Procesul Suma zero de traume anulează orice blochează trauma în corp, acest proces scoate trauma și șocul din corp.

Cui se adresează acest proces de corp?

În cazuri de dureri nerezolvate sau restricții de mișcare a cuiva cu un istoric de traumă, în special traume repetate. Acest lucru se poate aplica, de asemenea, sportivilor precum și celor care fac muncă fizică, care implică efort intens repetat. Ceea ce pare să se întâmple, este că după ce a suferit traumatisme, corpul se adaptează la un nou nivel de durere și își diminuează funcția, ca și cum ar fi normal.

Toate tipurile de tulburări de stres repetitive se încadrează în această categorie.

Program

Pentru detalii legate de program va rugăm  ne contactați.

Terapeut

Constanța Duduță

Facilitator Access Bars & Facelift, Terapeut holistic, Aromaterapeut.

Timp de 18 ani am studiat despre Terapia Holistică în toată complexitatea ei, absolvind cursurile de bază ANATECOR şi specializări în: masaj terapeutic, masaj somatic, drenaj limfatic, reflexologie & presopunctură, cristaloterapie, fitoterapie, Tehnica Raindrop & Vitaflex.

Acum sunţin cursuri Access Bars & Facelift, cursuri Aromaterapie & eliberare emoţională, etc.
Sper ca prin cunoaşterea, talentul şi priceperea mea să fiu o contribuţie pentru cât mai mulţi semeni!

Facebook remediiprosanatate
www.remediiprosanatate.ro

 

Fani Morogan

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram