Evenimente

Cursuri de Yoga

La Centrul Holistic Soma au loc periodic cursuri de Yoga.
Profesor este Simona Chiriacescu, fondatoarea Q Yoga Flow (Școală recunoscută de Yoga Alliance Internațional), antrenor de yoga, lifecoach și specialist Thai Massage Therapy.
Puteți află când are loc următorul curs urmărind pagină noastră de facebook.
Q Yoga Flow

Cursuri Access Bars

Constanța Duduță Facilitator Access Bars & Facelift, Terapeut holistic, Aromaterapeut sustine periodic cursuri de Access Bars in cadrul centrului nostru.
Puteți află când are loc următorul curs urmărind pagină noastră de facebook.
Remedii Pro Sănătate

Desen mandale și joc terapeutic

Art terapia este o formă de terapie ce lucrează la nivel spiritual şi ȋţi dezvăluie o perspectivă magică, pictată cu … lumină.
Ne punem în acord cu noi înșine, cu părțile profunde din noi, într-o atmosferă plină de relaxare, culori, joc, muzică și meditație creativă.
"Am moștenit de la străbunicul Constantin Brâncuși viziunea sa pură și simplă referitoare la ceea ce însemnă viața în profunzimea ei. Ii continui munca prin formă și culoare, sculptând subconștientul prin desen mandale și joc terapeutic, pentru ca tu să-ți continui drumul de dezvoltare personală" - Ileana Vlăduț
Atelierul are loc lunar, vineri de la ora 18.00. INSCRIERILE se fac trimițând un mesaj (sms sau pe whatsapp) la nr de telefon 0722876801 sau un e-mail la adresa: ileana@perfectlotus.ro.

Închirierea spațiului pentru terapiile dumneavoastră

Vă putem pune la dispoziție spațiul pentru a vă ține clasele sau terapiile pe care le efectuați. 
Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.
Doresc să închiriez
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram