Despre noi

Soma oferă un spațiu unic și confortabil celor ce doresc să afle mai mult despre ei, în cadrul unor sesiuni de abordare holistică.

SUNT OM ACUM

Trăind holistic ne ajută să înțelegem și să recreem echilibrul în toate dimensiunile vieții noastre: fizic, energetic, emoțional, mental, psihic și spiritual.

Holismul este la fel de mult o artă cât și o știință, întrucât necesită înțelegerea și integrarea efectelor și cauzelor, a energiei implicate în tot ceea ce suntem.

Tocmai prin aceasta, Centrul Holistic SOMA oferă de peste 10 ani, un spațiu unic și confortabil celor ce doresc să afle mai mult despre ei, în cadrul unor sesiuni de abordare holistică, individuale sau de grup.
Oamenii devin ceea ce sunt prin educație, nivel de conștiință, prin dorința de a cunoaște și asimila în permanență. În abordarea holistică, fiecare dintre noi este privit în complexitatea sa, unde PARTEA este în relație de interdependență cu ÎNTREGUL.

Terapiile holistice vin în completarea terapiilor alopate iar Soma pune la dispozitie o multitudine de metode holistice prin specialisti cu experienta, formati atat in Romania, cat si in strainatate.

În mitologia orientală, în Cartea Vedelor, un ansamblu de texte sanscrite despre “cunoaştere” și “înțelepciune”, Soma era băutura miraculoasă destinată zeilor, dar şi muritorii care gustau din această băutură deveneau nemuritori.

Terapeuți

Terapeuții noști sunt aici pentru a vă susține în vindecare. Specialiști pe domeniile lor vă pun la dispoziție cea mai facilă metodă pentru ca dumneavoastră să fiți în echilibru pe toate planurile vieții.
Medicină Integrativă

Dr. Cătălina Anca Golea

Cum arată locația?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram