Doina Enache

Doina-Enache-280x300Vine un moment in viata fiecaruia cand incep sa apara intrebari vis-a-vis de cine suntem noi cu adevarat, incotro ne indreptam, care este scopul vietii noastre, care este calea ce trebuie sa o urmam pentru a ne simti impliniti si exemplele pot urma. Aceasta etapa plina de cautari si cercetari din viata noastra reprezinta acel moment de cotitura din viata fiecaruia cand, daca reuseste sa primeasca informatiile esentiale , reuseste sa descopere adevarata sa esenta.

Aceasta poveste frumoasa a impactului numerologiei in viata mea a inceput intr-un moment cheie al parcursului meu existential cand eram in plin proces de aflare de raspunsuri, de confirmari in ceea ce priveste pozitionarea mea fata de ceea ce traiam si indeplineam din punct de vedere profesional versus ceea ce simteam cu adevarat in interiorul fiintei mele, acea voce discreta din interiorul meu care imi soptea ca nu aceasta este calea mea. In acel moment al existentei mele, dualitatea se manifesta deplin, sub toate aspectele ei.

Numerologia a fost acel impuls ce a produs declicul intelegerii evolutiei si a vietii mele, a zonelor in care mai aveam de lucrat si nu reusisem sa mentin in constienta mea calitatile indiscutabile de care dispuneam.

Numerologia mi-a adus raspunsuri clare si concise la intrebari si mi-a aratat calea pentru a putea face pace si armoniza acea stare launtrica cu ceea ce manifestam in exterior.

Mai tarziu mi-am dat seama ca aceasta abilitate a mea de a lucra cu cifrele s-a regasit dintotdeauna in felul meu de a fi , insasi pregatirea mea de baza (profesoara de chimie) inlesnindu-mi capacitatea de a intelege si simti aceste cifre ca energii in plin proces de manifestare.

Ce imi doresc eu cu adevarat Acum, in aceste timpuri atat de bogate in schimbari si provocari este sa reusesc sa pot trezi in sufletele oamenilor dorinta de a se autocunoaste mai bine, de a descoperi valorile autentice din ei, sa creeze acea armonie perfecta intre minte si suflet, mintea fiind cea care sa tina seama de dorintele sufletului si nu invers…

Acum si Aici, cu toata daruirea si ingaduinta din partea voastra doresc sa impartasesc din aceasta cunoastere astfel incat toti sa reusim sa avem o viata mult mai frumoasa si armonioasa, atat pentru noi cat si pentru copiii nostri. Ganditi-va numai la urmatorul aspect:

In ce ipostaza reusim cu adevarat sa ne ajutam copiii: atunci cand ii limitam cu credintele noastre, cu propriile noastre limitari si frici sau atunci cand cunoastem care le este calea, menirea, rostul in aceasta viata si ne asumam rolul de a-i sustine si incuraja sa paseasca cu indrazneala si curaj pe calea lor, fiindu-le alaturi in tot si toate. Raspunsul si-l da fiecare…

Va rog sa aveti maturitatea de a privi lucrurile si oamenii din viata voastra si altfel decat ati facut-o pana acum, ca apoi , mai tarziu, sa reusiti sa priviti viata in totalitatea ei doar”prin ochii sufletului”.

Asa ca:

Ingaduie numerelor sa-ti vorbeasca!”

TOP