INGADUIE NUMERELOR SA-TI VORBEASCA

 

In viata de zi cu zi, raportarea noastra la numere se face doar prin a large-300x243numara, a socoti, a compara, a masura, a cantari, nicidecum de a reusi sa stabilim o legatura mult mai subtila care sa ne puna in contact cu aceasta lume ce pare plina de mister dar bogata in informatii folositoare noua, in demersurile noastre, in manifestarea intentiilor noastre si aflarea raspunsurilor la intrebarile care ne provoaca uneori si de ce sa nu recunoastem, starnesc in noi atatea reactii, stari si emotii.

Din ce in ce mai des auzim sintagma: “totul in jurul nostru nu este decat vibratie”. In acest context, chiar si numerele sunt energii, au vibratie proprie si fiecare in parte ne transmite un mesaj, un semnal, o vibratie la care suntem mai mult sau mai putin constienti, dar care indiscutabil actioneaza asupra noastra in fiecare hotarare, actiune, demers al nostru.

NUMEROLOGIA este o stiinta foarte veche, isi are originea in timpuri foarte, foarte indepartate si se ocupa cu studiul cifrelor si al numerelor. Baza discutiei intr-o analiza numerologica o constituie DATA NASTERIIpersoanei ce este interesata de noi informatii in ceea ce o priveste. Pentru fiecare dintre noi, data nasterii reprezinta AMPRENTA ENERGETICA cu care ne nastem si care actioneaza asupra noastra pe tot parcurul vietii, cu voia sau fara voia noastra, constienti fiind de ea sau nu.

Data nasterii este cea care ne spune care este calea noastra in aceasta viata, care ne sunt reperele, fortele ce ne sprijina, ne arata piedicile, obstacolele cu care ne putem intalni si cum reusim sa le depasim, ce calitati avem inca de la nastere, unde mai avem de lucrat, cum ne atingem scopul, cum ne indeplinim aspiratiile spirituale, sociale, materiale si nu in ultimul rand care este acel aspect din viata noastra pe care il numim generic “fericire” sau implinirea noastra ca oameni si care sunt treptele pe care trebuie sa le parcurgem pentru a putea implini acest vis al nostru. Si acestea sunt doar cateva!

Multe ar fi de spus despre numerologie dar eu va propun sa o lasam sa ne dezvaluie ea toate aceste informatii de care avem atata nevoie in parcursul nostru spre LUMINA!

DOINA ENACHE

TOP