Dansul NIA

niadance

Prin explorarea miscarii firesti a corpului, participantii la dansul NIA se pot misca liber, asa cum simt si cum doresc, fiind totodata fiecare observatorul propriei persoane.

Lucrand impreuna cele trei dimensiuni ale fiintei noastre (corp, minte si suflet), a învăța dansul NIA, este o călătorie de auto-descoperire de învățare a modului în care organismul se mișca, trăieste si face alegeri să se simtă bine si sa arate bine.

Inveti cum să lucrezi cu energiile și cum să folosesti creativitatea pentru a reusi o transformare si o conexiune profunda cu corpul, mintea, si emoțiile.

Dansand veti descoperi energia vindecatoare și transformarile somatice ale corpului, mintii si spiritului.

NIA dance îmbrățișează ideea de a învăța pe tot parcursul vieții – si te ghideaza sa iti creezi un sens in viata si sa iti descoperi potențialul tău ca ființă umană.

Dansul NIA are nevoie de dăruire, practica și o pasiune de a fi cel mai bun in relatia cu corpul tau!

NIA iti tonifica atat corpul, cat si mintea deoarece fiecare miscare genereaza atat energie, cat si echilibru emotional.

In doar 60 de minute de practica, antrenamentul de NIA combina dansul artistic, artele martiale si tehnicile de vindecare cu alte 52 de miscari simple.

Toate impreuna, aceste tehnici, pun in miscare atat corpul, cat si mintea, emotiile si spiritul. Vino sa te bucuri si sa dansezi alaturi de noi!

NIA se practica cu picioarele goale.

Este o practica non-impact care se adapteaza la nevoile si abilitățile individuale.

Nu este nevoie sa fi talentat la dans!

Nu sunt limite de varsta!

NIA Dance nu are contraindicatii!


Cursul de NIA este predat de către Maria Popescu, profesor NIA licen
țiat Nia Technique White Belt, grupa profesorului Helen Terry.

 

Va asteptam in fiecare Marti la ora 19.00.

Locuri limitate: 20 locuri

Pentru confirmare

Contact niabucuresti@yahoo.com

www.niadance.ro
Telefon 0721781155

TOP