Mandale Pictate pe Sticla

Desenul de mandală purifică, vindecă, stabilizează și să imbogateste o persoană cu bucurie, împlinire, succes,deschide uși multidimensionale, curațand aspectele de “umbra” și permițând darurilor ascunse să se manifeste. Secretul stării de pace sufletească este, acceptarea , nu condamnarea sau negarea a ceea ce te incomodează în tine însuți si sublimarea cu ajutorul unui proces ce aduce contrariile impreuna. Ego-ul trebuie să vadă că aparține aceleași realitati ca și sufletul tău. Este nevoie sa găseasca atât de multe în comun cu sufletul tău incât se renunte la agenda sa egoista în favoarea unui mod de viață mai bun.Cercul, punctul de plecare al unei mandale, scurtcircuiteaza ego-ul conștient , permițându-ne sa accesam o mai mare conștientizare și înțelegere, care apoi ne permite să facem față necunoscutului. Desenul de mandală ne ajuta sa ne apropiem de sinele nostru conștient; formele ce se creaza ajuta la deblocarea minții,la crearea unui nou spatiu in care aceasta conștientizarea să crească. Alatura-te acestei calatorii de vindecare in care iti vei intoarce atentia din exterior către interiorul tau, vei crea o legatură între constient si subconstient, accesand vindecatorul interior. Crearea mandalei personale te poate ajuta sa descoperi energiile blocate, tiparele de rezistentă sau pur si simplu prin actul creator iti va aduce o stare de pace interioara.

Calcularea, desenarea şi colorarea mandalelor uneşte cele două emisfere cerebrale, precum şi cele trei nivele ale conştiinţei. Prin crearea legăturii între cele trei nivele de conştiinţa, reuşim să identificăm anumite blocaje de gândire şi emoţionale. Aceste blocaje sunt aduse la nivel conştient, se transforma în iubire şi se sublimează.

 

Preţul 120 lei. În acest preţ este inclus suportul pentru calcularea mandalei, vopsele pentru sticlă, pastă de contur, sticla. E nevoie să aduceţi o pensula nr. 2 din păr natural..

Iudita Pelea

TOP