Iridologie

 

Iridologia este o metodă de diagnostic ce porneşte de la analiza irisului şi care ne dă informaţii despre starea generală de sănătate a celui analizat. Irisul este o fereastră către corp, o hartă pe care se proiecteză starea diverselor zone şi organe ale acestuia. Mai multe despre iridiologie puteti vedea aici.

 

Beauty female eye with curl long false eyelashes - macro shot over white background

-

În legătura cu abordarea cosmetică şi recomadările utile clientilor Lux&Ethical, diagnosticul irisului ne ajută să vedem posibile cauze ale problemelor legate de circulaţia sangvina, starea toxinelor, acumulările de sebum sau disfuncţii legate de oxigenarea cerebrală.

Acest diagnostic este aplicat în cazurile ce prezintă o anumită gravitate la nivel tegumentar iar, în urma analizei,  clientilor sau clientelor li se oferă o orientare spre rezolvarea unor anumite probleme medicale. Poate fi o nutriţie deficitară, o problemă renală sau o hepatoxicitate ridicată.

Nu ne propunem  să rezolvăm problemele profunde, medicale ale unui client dar credem că o îndrumarea poate fi de mare ajutor. Din experienţă am constatat că un ten asfixic, cu deficienţe majore de hidratare, cuperoză sau pete, are la originea destructurării tegumentare o cauză metabolică.

Desigur, aspectul tegumentar poate fi îmbunătăţit şi făra această abordare dar, de multe ori, problemele reapar. O pată, o cuperoză sunt o mici “telegrame” care ne transmit date despre starea generală de sănătate. În spiritul abordării holistice şi principiilor Lux&Ethical, punem la dispoziţia clientilor şi clientelor noastre toate cunoştintele pe care le avem pentru a contribui la echilibrul şi frumuseţea pielii lor.

Catalina Anca Golea

TOP