new_earth_7-adina-300x222Este un proces de cunoastere si autocunoastere, armonizare si vindecare pe multiple planuri realizat de terapeuti cu mare putere de vindecare, avand la baza ADEVARUL si CREDINTA in DIVINITATEA interioara a OMULUI.

Prin Terapia cu Lumina se realizeaza echilibrarea energetica, psiho-emotionala, refacerea aurei, deschiderea optima a chakrelor si a chakrei christice, impamantarea, dezlegari, taierea stringurilor, eliminarea energiilor malefice (blesteme). Ca o consecinta, avem accelerarea evolutiei spirituale prin arderea karmei, urcarea intr-o dimensiune superioara, dobandirea sanatatii pe toate planurile prin constientizare si corijare a deficientelor constatate.

 

Terapia dureaza 2 ore si cuprinde 4 etape.

  1. Prima etapa consta in evaluarea evolutiei fiintei prin metode radiestezice. Aceasta etapa are rol de constientizare a problemelor existente in campul informational al sufletului si corpului fizic.
  2. A doua etapa consta in eliminarea blocajelor prin extractia energiilor care au creat problemele din diverse domenii ale existentei.
  3. A treia etapa consta in armonizarea corpurilor subtile.
  4. A patra etapa consta intr-o meditatie de unificare – partea de sacro-terapie. Corpurile subtile si corpul fizic vor fi inundate de lumina divina care coboara cu intensitate proportionala cu aspiratia si noile alegeri ale persoanei. Entitati de lumina – arhangheli, heruvimi si maestri inaltati (in functie de misiunea si puritatea celui ajutat) sunt prezenti.

Specialisti: Adina Ferghete & Ionut Berbecaru

TOP