Coaching-ul este o forma simpla dar eficienta de crestere individuala, in care clientul si coach-ul creeaza o alianta pentru a sustine dezvoltarea personala si competentele clientului. Aceasta relatie puternica ii ajuta pe clienti sa renunte la ceea ce sunt in favoarea a ceea ce isi doresc sa devina.

Coaching-ul de succes functioneaza pentru persoane in viata lor personala sau profesionala, pentru directori si altii in afaceri, dar si pentru echipe sau grupuri, pentru a le dezvolta eficienta in special ingestionarea schimbarii.”
(definitia coachingului data de International Institute of Coaching)

Coaching-ul este un demers psihologic care iti aduce claritate si te orienteaza catre actiune. Este o abordare sistemica care faciliteaza si instaleaza schimbarea dorita de catre client.

Coach-ul este antrenorul tau personal care te insoteste, fara sa iti ofere solutii si fara sa te judece, si care creaza spatiul adecvat in care tu gasesti solutiile de care ai nevoie.

Iata cateva intrebari care sa iti clarifice daca ai nevoie de coaching:

  • Ai nevoie sa explorezi si sa rezolvi o situatie care, aparent, este fara iesire?
  • Te afli la o rascruce sau ai nevoie de succes in viata personala sau profesionala?
  • Iti doresti sa te cunosti mai bine sa devii ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna?
  • Vrei sa intelegi motivul pentru care ai comportamente distructive, nepotrivite sau sabotoare si sa le transformi in comportamente productive?
  • Vrei sa iti imbunatatesti relatia pe care o ai cu cei din jur?
  • Ai o problema si nu stii ce sa faci cu ea?
  • Inca iti cauti directia in viata?

Instrumente si tehnici utilizate in timpul sesiunilor de coaching: instrumente clasice de coaching, Constelatii Sistemice, tehnici Gestalt, tehnici cognitive, Neuro-Hypnotic Repatterning™, Core Transformation, Analiza Tranzactionala, Time Line Therapy®, Programare Neuro-Lingvistica (NLP), Emotional Freedom Techniques® (EFT), Dynamic Spin Release™ (DSR), hipnoza Ericksoniana.

Sesiunile de coaching dureaza 50 minute, se desfasoara in romana, bulgara sau engleza si sunt facilitate de Mugur Badarau.

TOP