Biorezonanta “Core Inergetix"
EVALUAREA STARII DE SANATATE SI TRATAMENTE

CORE INERGETIX

core_inergetixCa urmare a preocuparilor lui Kiran SCHMIDT in spectroscopie si polarimetrie, finalizate si cu brevete de inventie, completate cu studii aprofundate de homeopatie si medicina alternativa au aparut primele variante de soft. Softul a fost imbunatatit si optimizat accesarea bazei de date realizandu-se acum foarte usor si rapid.

Aceasta metoda de evaluare si terapie se bazeaza pe descoperirile fizicii cuantice, conform carora particulele elementare ale materiei sunt in acelasi timp si unde si particule, iar constiinta umana intervine in structurarea si creearea realitatii. Intregul univers are la baza un vast camp cuantic, in care orice lucru are legatura cu oricare altul, iar noi, fiintele umane, am fi “pachete” de energie cuantica ce schimba in mod constant informatii cu aceasta inepuizabila mare de energie.

Testarea va ofera o imagine globala a STARII DE SANATATE, evidentiind:

  • cauzele care determina suferinta (daca sunt datorate starii psiho-emotionale, toxicitatii, modului de viata, ereditatii etc)
  • gradul de afectare al tuturor organelor si tesuturilor (care apartin aparatului respirator, digestiv, uro-genital, sistemului nervos, osteo-articular, endocrin, organelor de simt), precum si predispozitiile fata de anumite boli
  • dezechilibrele nutritionale (vitamine, minerale, aminoacizi), metabolice (lipidic, glucidic) si enzimatice
  • imunitatea fata de bacterii, virusuri, paraziti, diferite toxice
  • gradul de stress si solutiile pentru reducerea acestuia
  • eventualele obiceiuri alimentare si de viata nepotrivite, care sunt implicate in aparitia unor boli
  • anumite traume sau blocaje psiho-emotionale, care favorizeaza sau intretin o anumita boala
  • remedii compatibile cu pacientul (alimente, plante, produse naturiste, culori, remedii Bach, etc)

Poate oferi solutii atunci cand nu exista un diagnostic medical clasic (toate analizele sunt bune, dar persoana nu se simte bine).

Poate urmari evolutia disfunctiilor existente si remisia acestora pana in momentul vindecarii in cazul efectuarii unui tratament adecvat.

Realizeaza terapii energetice si informationale complexe, prin frecvente transmise prin electrozi, sunete si culori, de restabilire a functionalitatii organelor, echilibrare metabolica, hormonala, detoxifiere, reducerea stressului, echilibrare psiho-emotionala, sporirea capacitatilor intelectuale, terapii anti-inflamatorii, de crestere a imunitatii, etc.

In cadrul consultatiei va sunt recomandate cele mai potrivite remedii conforme cu tipul dumneavoastra constitutional si cu dezechilibrele existente : dietoterapie, fitoterapie, tratamente ayurvedice, remedii Bach, cromoterapie, etc.

 

 

ANALIZA PARAMETRILOR BIOLOGICI PRINCIPALI

analizaAnalizorul QRMA - Quantum Resonance Magnetic Analyser - furnizează informaţii sub formă de rapoarte care cuprind peste 200 de indici referitori la starea de sănătate a organismului uman. Acest fapt îl recomandă ca pe un instrument util pentru depistarea anomaliilor existente în ceea ce priveşte starea de sănătate şi mai ales ca pe un instrument care să asigure feedback-ul necesar atunci când se iau măsuri de remediere a dezechilibrelor depistate.

PRINCIPIUL METODEI:
Fiecare proces patologic din organismul uman produce modificari la nivelul punctelor de acupunctura.
In functie de modificarea caracteristicilor electrice de la nivelul micro-sistemului acupunctural palmar, se pot face anumite aprecieri calitative ale variatiilor anumitor parametri biologici, inclusiv nivelul de vitamine, minerale, coenzime, etc.
Pot fi depistate astfel foarte rapid anumite stari sub-clinice, lipsa sau excesul anumitor compusi chimici, factorii toxici la care este expus organismul, nivelul de aciditate/alcalinitate, starea de oxigenare si de hidratare a tesuturilor, etc.
Odata cu inceperea unui tratament cu suplimente nutritive ajuta la aprecierea ritmului corectarii deficitelor respective.

 

 

Biorezonanta “Metatron”

metratron

Investigaţia are la bază următorul principiu: către un anumit ţesut sau organ din corp este trimis un anumit semnal modulat in spectrul de frecvente 1,8 – 8,2 Hz şi în funcţie de răspunsul la acest semnal, medicul poate constata dacă acel ţesut sau organ este sănătos sau nu, iar dacă nu, în ce fel este afectat. De exemplu: artera aortă poate fi afectată prin depuneri de colesterol sau printr-o dilataţie (anevrism), stomacul poate fi afectat prin gastrită sau ulcer, rinichiul poate prezenta “pietre” sau/şi o infecţie urinară.
Aparatul Metatron inventat de academicianul rus Nesterov este un aparat medical de ultimă generaţie care, folosind principiul rezonanţei electro-magnetice, evaluează NON-INVAZIV starea ţesuturilor şi organelor – le diagnostichează – şi le poate trata prin transmiterea catre zonele afectate a semnalelor “corectoare” (lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos) din baza de date (Meta-terapie). Ca urmare a recepţionării acestor semnale, sunt stimulate procesele de vindecare, procese care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei. Re-evaluarea se face la un interval de 7-10 zile, când, în funcţie de răspunsul fiecărui pacient, poate fi administrat un tratament suplimentar.

1-ene

Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:

2-ene
- Aparat cardio-vascular: inima, artera aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare

- Aparat respirator: plămani, bronhii, trahee, laringe, etc.
- Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat si vezică biliară, pancreas
- Aparat urinar si reproducător: rinichi, uretere, vezică urinară / uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
- Sistem osteo-articular şi muscular: coloană vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc.
- Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
- Sistem endocrin (glande): tiroidă, pancreas, suprarenale, etc.
Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

Metoda se poate aplica oricui. Nu există limită de vârstă. Nu există reacţii adverse. Nu există interacţiuni negative cu alte forme de tratament. Se poate repeta de foarte multe ori. Nu se folosesc raze X. Câmpul la care ne expunem este de 100 de ori mai mic decat la un RMN – rezonanţă magnetică nucleară. Beneficiile metodei în schimb sunt substanţiale!

Investigaţia durează între 30 de minute si 2 ore – în funcţie de gravitatea problemelor găsite, aparatul “scanează” mai atent în zonele cu probleme şi astfel este necesar mai mult timp.

În ceea ce priveşte TRATAMENTUL, aparatul poate transmite – la comanda medicului – frecvenţele corecte (frecvenţele de organ sănătos) către zonele afectate (terapie prin frecvenţe, “Meta-terapie”). Alături de acestea, pacientul primeşte un tratament fitoterapic (plante medicinale) şi un regim alimentar personalizat în funcţie de afecţiunile găsite. Desigur, la nevoie se poate apela şi la un tratament medicamentos clasic (alopat) sau poate fi continuat cel pe care pacientul deja îl urmează, dar în timp, odată cu reechilibrarea pacientului, se poate renunţa la acesta. Rolul medicului este acela de a folosi informaţiile prezentate de aparat, alături de alte date obţinute în urma discuţiei cu pacientul, a examenului clinic sau din alte investigaţii medicale, pentru a putea alege cel mai bun tratament. Tratamentul este personalizat! Fiecare pacient este diferit şi, deci, fiecare tratament este diferit!

 

Care sunt AVANTAJELE metodei?

3-ene

• Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetica este o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
• Metoda este non-invazivă (nu este agresivă pentru organism), se poate repeta ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
• Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
• Se evaluează stresul acut sau cronic.
• Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
• Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale precoce în stadiul preclinic. Altfel spus, este foarte utilă în prevenirea îmbolnăvirii.
• Chiar şi când boala este deja instalată, oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctura, etc). Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, etc..
• Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
• Se determină starea sistemului imunitar şi parametrii homeostaziei.
• Ajută medicul în alegerea celor mai potrivite opţiuni terapeutice şi evaluează BIOCOMPATIBILITATEA oricărui tip de agent terapeutic, inclusiv plante medicinale, alimente, medicamente.

 

 

 

Dr. Vlad Iulia

Medic specialist medicina de familie

Competenta apifitoterapie si acupunctura, ofera consultatii de medicina naturista, apiterapie, fitoterapie, aromaterapie, ayurveda, dietoterapie, evaluare si tratament cu aparatul de biorezonanta pentru diverse afectiuni.

TOP