ACCESS BARS®

Access Bars® Access Consciousness

Iti amintesti cand a fost ultima oara in viata ta cand te-ai simtit complet relaxat, hranit si ingrijit cu iubire? Sau a trecut cam multa vreme de cand ai avut parte de blandete fata de corpul si fiinta ta, dincolo de orice judecata?

Prima clasa de Access Consciousness este “ Access Bars®”. 

Stiai ca sunt 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, vor elibera fara efort, cu multa usurinta, tot ceea ce nu iti permite sa primesti? Aceste puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si parerile pe care le-ai depozitat in oricare din vietile tale. Aceasta este o ocazie sa te eliberezi de ele! In fiecare sesiune de Bars® se pot elibera de la 5 la 10 mii de ani de limitari in acea arie din viata ce corespunde Barei rulate. Rularea bars este un proces incredibil de relaxant si hranitor, capabil sa elibereze limitari prezente in orice aspect din viata pe care esti dispus sa-l schimbi! Cat din viata ta se rezuma la a face si nu la a primi? Ti-ai dat seama ca viata ta nu este inca ceea ce ai vrea sa fie? Poti avea tot ceea ce doresti sa ai (si mult mai mult) daca vei fi dispus sa primesti mai mult si sa faci, poate, un pic mai putin! Disponibilitatea de a primi sau de a invata Bars va face ca mult mai mult sa poata intra in viata ta! “Access Bars® au asistat sute de mii de persoane in schimbarea diverselor aspecte legate de corp si alte situatii cum ar fi: somnul, sanatatea, greutatea corpului, banii, sexul si relatiile, anxietatea, stresul si mult mai mult decat atat! In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te vei simti ca dupa cel mai bun masaj din viata ta. In cel mai fericit caz, intreaga ta viata poate sa se schimbe intr-o viata mult mai ampla, cu usurinta totala.

Cursul de Access Bars® este o cerinta obligatorie inainte de a putea participa la alte clase de Access Consciousness, deoarece ele vor asista corpul tau sa primeasca cu mare usurinta toate schimbarile pe care le vei alege. Durata cursului: o zi. www.accessconsciousness.com

Sunt atat de multe modalitati de a le promova:

• pentru diminuirea stress-ului si eliminarea “vocilor din cap”;

• pentru a dormi mult mai bine, si a te trezi odihnit si energizat;

• pentru mai multa usurinta si relaxare in corp;

• hiperactivitate (alterari comportamentale);

• pentru adolescenti, inaintea examenelor;

• pentru femei insarcinate;

• relaxare profunda;

• blocaje mentale, emotionale, psihice care te blocheaza

• sindrom de atentie deficitara si deficit de atentie si hiperactivitate (ADD si ADHD)

• este viata ta tot ceea ce iti doresti sa fie? Iti doresti mai mult?

• pentru a crea mai mult spatiu si mai multe posibilitati in viata ta;

• si mult mai MULT!

TERAPIA ACCESS BAR

Ce este Access Bars?

Este o terapie holistica, usoara, o metoda dinamica, ce te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta.

Este prima clasa in Access Consciousness, si este o metoda prezenta in 50 de tari din toata lumea.

Este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale, fizice, cu usurinta totala.

Este un instrument de prim ajutor pe care il ai la indemana pentru orice situatie din viata ta sau a celor din jurul tau.

Este o metoda prin care transformi constiinta ta, a celor din jur, a Pamantului.

Este un instrument extrem de valoros pe care il poti adauga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala.

O tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legat de ce esti si ce vrei sa creezi, si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Ce altceva reprezinta Bars?

Exista 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc.

Oricine poate invata si practica aceasta metoda, inclusiv copiii, persoanele in varsta. Nu e nevoie de nici o calificare pentru a practica bars.

Cand este recomandat sa faci Bars?

Orice situatie de sanatate si de viata poate beneficia de aceasta tehnica, cu schimbari rapide si miraculoase. Bars poate fi folosit in suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit…

Cu ce se deosebeste Bars de alte terapii?

Bars nu este acupunctura, nu este osteopatie, nu este terapie cranio-sacrala, nu este EFT. Ea este total diferita de orice alta modalitate si lucreaza la nivelul constiintei. Este un sistem de eliberare a inconstientei si anticonstiintei acumulate, lasand astfel spatiu pentru mai multa constiinta, prezenta, usurinta, bucurie.

Access Bars functioneaza pentru ca TU functionezi! O sedinta de Bars poate produce mai multe transformari decat ani intregi de terapie. In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te poti simti ca dupa un masaj bun, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba. Problemele din viata noastra si din lume sunt urmarea lipsei de constienta. Atunci cand devii mai constient, situatiile din viata ta se schimba miraculos.

Este timpul acum si pentru TINE sa alegi sa fii si sa creezi constient?

Este viata TA, ALEGE!

Constanta DUDUTA
Terapeut Holistic, Aromaterapeut;
Facilitator Access Bars licentiat international
TOP